Patiëntenfederatie Nederland

“Ons werk is om jou te helpen!”

De uitdaging

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 200 patiëntenorganisaties. Het overgrote deel van de patiënten (94%) wil betrokken worden bij het nemen van belangrijke beslissingen over zijn of haar behandeling. Maar in de praktijk blijkt dat slechts bij de helft van de besluiten sprake is van samen beslissen door zorgverlener en patiënt.

Zevenmijls heeft ons gevraagd om een event animatie te maken met daarin een samenvatting van diverse keuzehulpen van organisaties die zijn aangesloten bij de Nederlandse Patientenfederatie.

Het resultaat

Op basis van stilstaande grafische elementen (folders, flyers en foto) en videos hebben wij deze evenanimatie gemaakt. De uitdaging lag er in dat het zulk divers werk was dat binnen een korte tijd in beeld moest komen, zonder daarbij op kwaliteit van zowel beeld als inhoud te verliezen. Het resultaat is een korte animatie op basis van al het aangeleverde materiaal. Er is gekozen veel achtergrond kleuren. Door gebruik te maken diverse schermen konden we makkelijk van ene onderwerp naar het andere onderwerp gaan.

Credits

Jaar:
2018

Opdrachtgever:
Zevenmijls in opdracht van Patiëntenfederatie Nederland

Event animatie:
Visualindustries

Lengte:

02:32

Wil je ook een logo animatie laten maken?
Neem gerust contact op.

Bericht ons

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!