Freelance art director, 2D/3D illustrator & motion designer.

OVER MIJ

Hi, ik ben Redger. Een design-driven freelance 2D/3D designer en art-director uit Utrecht. Al meer dan 15 jaar werk ik samen met diverse opdrachtgevers aan variërende opdrachten, zoals bijvoorbeeld het maken van een uitleg animatie voor een start up, het ontwerpen van een illustratie voor een corporate organisatie. En van het laten maken van bijvoorbeeld een logo animatie voor een kleine ondernemer tot het ontwikkelen van een reeks animaties voor een stichting.
Een opdracht is niet snel te groot of te specialistisch. In dat geval maak ik gebruik van specialisten uit mijn netwerk  bestaande uit freelance experts.
Wanneer je mijn portfolio bekijkt dan zie je dat ik graag experimenteer met kleur en stijl bij de productie van een illustratie en animatie. Het is altijd mijn doel om iets unieks en aantrekkelijks te maken. Iets waar zowel ik als mijn opdrachtgevers blij mee zijn. Iets waarvan we trots zijn dat we het samen hebben gecreëerd.

Naast mijn werk ben ik vader van twee kinderen en een groot liefhebber van buiten spelen. Van een mooie wandeling door het bos of over het strand tot het genieten van een goed glas wijn bij een mooi weids en bergachtig uitzicht in de avondzon.

Dat ben ik in een notendop – 2D/3D artist, outdoor lover die graag kleurrijke en stijlvolle animaties en illustraties maakt.

Ik ondersteun je graag met o.a. de volgende diensten:

MIJN MISSIE

Om samen met klanten te werken aan gestileerd en kleurrijk werk dat waarde toevoegt aan hun merk, product of idee.

MIJN VISIE

HELDERE COMMUNICATIE

Samenwerken is helder communiceren. Dat is iets wat ik belangrijk vind. Zowel van mijn kant als vanuit mijn klanten. Wanneer projecten complex zijn of moeizaam verlopen, is communicatie de sleutel om snel tot een oplossing te komen.

MAAK MOOI WERK

Mooi en effectief resultaat, daar houdt ik van en daar zet ik mij voor in. Samen definiëren we wat mooi is en komen we tot het beste resultaat.

BLIJF LEREN

Test. Fail. Tweak. Learn. Durf te experimenteren. Ik blijf mij creatief ontwikkelen om mijzelf en anderen te inspireren. Op die manier wordt mijn werk zowel voor klanten als persoonlijk nóg mooier en beter.

MIJN OPDRACHTGEVERS

Ik werk voor klanten uit allerlei branches. Van kleine organisaties en stichtingen tot grote corporate bedrijven. Hieronder een aantal bedrijven met wie ik heb gewerkt.