MOTION GRAPHICS LATEN MAKEN

Visualindustries uit Utrecht produceert Motion Graphic video’s op maat voor reclamebureaus en bedrijven van elke omvang. Van kleine stichting of start ups tot grote corporate bedrijven over de hele wereld.

Ik ondersteun bij alle stappen in het proces voor het maken van een illustratie of animatie. Graag ben ik je partner bij de productie van je project. Van begin tot eind of enkel bij de ondersteuning van een een bepaalde fase. Een opdracht is niet snel te groot aangezien ik veel samenwerk met freelance experts. Van copywriters tot voice-over acteurs. Wat de omstandigheden ook zijn, I’ve got your back!

• Concept & Story ontwikkeling
• Scriptwriting
• Storyboarding
• Style & Visual design
• Voiceover & Sound design
• Animation
• Finalisation & polish

WELKE STIJLEN ZIJN ER IN MOTION GRAPHIC?

2D MOTION GRAPHICS

Dit is een klassiek voorbeeld van Motion Design. Ik animeer op maat gemaakte of aangeleverde foto’s.
Een uitstekende keuze voor animatie van bijvoorbeeld technologie. Breng je software in beeld, leg wat uit over je startup, of breng de voordelen van je app-demo in beeld.

2D MOTION DESIGN MET KARAKTERS

Een van de meest gebruikte opties voor animated explainer videos is deze.
De reden is dat je wanneer er karakters worden gebruikt goedkan illustreren wat je klanten zouden kunnen tegenkomen in de customer journey.
Een uitstekende keuze voor vele soorten projecten, waaronder financiële, medische, startup-, presentatie-, sales- en expo videos.

ISOMETRISCHE MOTION GRAPHICS

Zonder de afbeelding daadwerkelijk in drie dimensies te modelleren en weer te geven, kan isometrische weergave het uiterlijk van drie dimensies geven.
Heb je voeger ooit uit verveling die driedimensionale kubussen getekend in de klas? Eigenlijk is dat precies ook wat een isometrische motion graphic is.  Het geeft de illustraties diepte en draagt bij aan een aantrekkelijke en opvallende vormgeving.
Vergeleken met werken in volledig 3D ziet deze methode er prachtig uit en bespaart het tijd en daarmee geld.

MOTION GRAPHICS IN LIVE-ACTION VIDEOS

Met behulp van technieken als keying, tracking en rotoscoping mixen we zonder enige moeite bewegende beelden (op basis van gefilmd beeld of uit een stock database) met 2D en soms wanneer nodig ook 3D motion graphics tot een aantrekkelijke live action video.

3D BRAND VISUALS

Als je op zoek bent naar manieren om je merk te versterken en de perceptie ervan te verbeteren, overweeg dan om 3D-brandvisuals te integreren in je branding strategie. Het biedt niet alleen voordelen op het gebied van creativiteit en flexibiliteit, maar het kan ook resulteren in een hogere betrokkenheid van het publiek en kostenbesparingen op de lange termijn. Neem contact met mij op als je meer wilt weten over het gebruik van 3D-brandvisuals voor je merk.

SOFTWARE DIE IK GEBRUIK

In de basis gebruik ik Adobe Creative Suite, en dan met name;

• Adobe Illustrator. Met Illustrator ontwikkel ik het artwork voor de illustraties en animaties. Dit programma werkt in vectoren, het voordeel van een vector bestand is dat je het kan op of afschalen zonder dat je kwaliteitsverlies hebt.
• Adobe Photoshop. Wie kent het niet. Ik gebruik Photoshop voor het bewerken van foto’s.
• Adobe After Effects. Dit is mijn animatie software.
• Adobe Premiere Pro. Hier komt al het werk samen. Video wordt samengebracht met audio en eventuele voice-over.

Naast de hierboven genoemde software gebruik ik ook Cinema 4D en Redshift Renderer voor 3D projecten.

SAMENWERKEN?

Graag help ik je bij het overtuigen van jouw doelgroep.