ANIMATIE OF ILLUSTRATIE LATEN MAKEN?

Visualindustries is een animatie studio uit Utrecht. Met een voorliefde voor 2d animatie & illustratief werk. We helpen bedrijven en organisaties met het verhelderen van ideeën en informatie d.m.v. visuele systemen. Zo leggen we bijvoorbeeld uit hoe je product of dienst werkt. Of maken complexe data mooi en inzichtelijk. Van concept, infographic of uitleg animatie, tot illustratieve oplossingen voor marketing en sales managers.

Visualindustries bestaat sinds 2007 en is opgericht door Redger Westerdijk. Vanuit onze studio in de Utrechtse Werkspoorkathedraal werken we al meer dan 10 jaar samen met een netwerk van freelance specialisten uit diverse creatieve vakgebieden. Om je doelgroep op een verhalende, aantrekkelijke en duidelijke manier te bereiken, in beweging te krijgen, uit te leggen hoe iets werkt, je product te verkopen en zoveel meer…

DE KRACHT VAN VISUEEL DENKEN

“Stel je eens voor…..”  

Dat zijn woorden die vaak gebruikt worden. En niet voor niets. Door te denken in beelden. Worden processen inzichtelijk. En complexe situaties eenvoudig verklaard. Ook kunnen boodschappen of emoties gemakkelijk worden overgebracht. Om snel en simpel iets te vertellen. Zegt één beeld meer dan duizend woorden. De kracht zit hem in de juiste vertaalslag van woord of idee naar beeld. En dat is exact wat visualindustries uit Utrecht doet. Wij vertalen je boodschap naar een heldere illustratie, animatie of presentatie.

Beeld prikkelt, emotioneert en vermaakt. Beeld vertelt een boodschap. Beeld doet leren. Beeld kan complexe situaties eenvoudig uitleggen.

Meer over visualisatie

Visualindustries gelooft in de kracht van visualisatie - Ontwerp, Illustratie en Animatie gevestigd in Utrecht

ONZE WERKWIJZE

Het productieproces is een spannende en cruciale stap in het creëren en vertellen van je verhaal. Om dit proces inzichtelijk te maken, hebben we het in 3 eenvoudige stappen onderverdeeld.

PRE-PRODUCTIE

Analyse
Strategie
Concept

PRODUCTIE

Verhaal + Storyboard
Stijl ontwikkeling
Voice-over
Animatie + Illustratie

POST-PRODUCTIE

Sound Design
Oplevering

Meer over onze werkwijze

MEER DAN UITLEGANIMATIES!

Je kan bij ons terecht voor meer dan enkel een explainer animation. Zo helpen wij je bijvoorbeeld ook graag met de ontwikkeling van een animatie, infographic, data-visualisatieillustratie, huisstijl of een praatplaat. Visualindustries uit Utrecht communiceert je boodschap in een duidelijke en gemakkelijk te begrijpen beeldtaal. Op deze manier ontstaat er een helder begrip bij jou en je klanten.

Van concept, co-creatie tot eindproduct. Onze focus ligt op zowel de interne- als externe communicatie voor overheden, bedrijven, organisaties en stichtingen. We helpen hands-on en doelgericht mee bij het behalen van jouw gewenste resultaten.

Meer over wat we doen

UITGELICHT

Bekijk hier een aantal van onze cases waar we trots op zijn!

Bekijk ons Portfolio

WAAROM KIEZEN VOOR VISUALINDUSTRIES?

Partner & Content

slim en strategisch

Samen bouwen we aan de groei van je organisatie. Dat doen we door je communicatie te optimaliseren met infographics, illustraties en animaties.

Slim & Strategisch

voordelen van werken met Visualindustries - partner & content

Strategie en creativiteit gaan bij ons hand in hand. We lossen complexe vraagstukken op zonder daarbij één van de twee uit het oog te verliezen.

Prijs & Kwaliteit

goede prijs kwaliteit

We zijn trots dat we bij elke productie op de balans van prijs en kwaliteit kunnen produceren. Zo halen we het maximale uit je budget.


FLEXIBELE CONTENT

We passen het formaat van je content aan naar de gewenste verhoudingen. We kunnen je dus voorzien van verschillende outputs.
Zo ziet je animatie er op ieder social en digitaal platform mooi uit.

ONZE KLANTEN

Met veel plezier werken we o.a. voor de volgende merken…


Koffie, thee of iets anders drinken?
Dan bekijken we direct de kansen voor jouw bedrijf.

redger westerdijk, vormgever en animator

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!