Een studio uit Utrecht met kleurrijke,
helder en custom made grafisch ontwerp.

Visualindustries levert als grafisch ontwerpbureau visuele oplossingen voor allerlei communicatievraagstukken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. We zorgen ervoor dat uw boodschap de juiste doelgroep bereikt met op maat gemaakte website-ontwerpen, infographics, flyers, folders en andere ontwerpen die zijn ontworpen voor gedrukte en digitale platforms. En door uw doelgroep te bereiken, bedoelen we dat onze ontwerpen gericht de aandacht trekken voordat ze de boodschap snel en effectief overbrengen.

Diensten van grafisch ontwerpbureau Visualindustries uit Utrecht

Vandaar dat de uitdrukking “grafisch ontwerp” verwijst naar een breed scala aan uitdrukkingen. Gelukkig kan onze deskundige grafische ontwerpstudio de meeste grafische ontwerpen voor u maken! Hier is een kort overzicht van de diensten die we op dit gebied aanbieden:

Praatplaat

Een praatplaat van Visualindsutries, een grafisch ontwerpbureau, is een aantrekkelijk visueel verhaal, dat op een eenvoudig ‘A4-tje’ past. Een praatplaat vat informatie samen in een illustratie, op een overzichtelijke manier. Deze getekende samenvatting gebruik je ter ondersteuning van een gesprek of levendige presentatie.

Social Media Tiles

Social media tiles zijn afbeeldingen, illustraties of korte animaties die zijn ontworpen om op een snelle en effectieve manier informatie over te dragen.
Ze worden ingezet op social media en zijn daarom vaak minimalistisch van aard.

Illustraties

Illustraties worden gebruikt om informatie of esthetiek te promoten. Zo tekenden we portretten voor boekomslagen en dierenillustraties voor een outdoorreisgids. In de wereld van illustratie en grafisch ontwerp is alles mogelijk!

Infographics

Infographics zijn voor ons als grafisch ontwerpbureau een veelvoorkomende klus. En het wordt er zeker niet minder boeiend om! Samen met de klant moeten we het probleem oplossen van het samenvatten van ingewikkelde en uitgebreide informatie in één begrijpelijk en esthetisch aantrekkelijk beeld.

Een andere vorm van grafisch ontwerp laten maken?

Wenst u de creatie van een logo? een presentatiesjabloon voor PowerPoint of sociale media? Of ben je geïnteresseerd in een ander soort grafisch ontwerp? Neem contact met ons op voor een verhelderend antwoord – niets is te bizar voor ons grafisch ontwerpbureau!

Waarom heb je een grafisch ontwerp nodig?

Je denkt eraan om een grafisch ontwerp te laten maken? Dan bent je bij Visualindustries aan het goede adres. We helpen je graag om je merk en communicatie naar een hoger niveau te tillen. Hier is hoe we dat aanpakken:

 Er wordt veel aandacht besteed aan de oriëntatie van de te leveren boodschap of informatie wanneer u een grafisch ontwerp wilt laten ontwikkelen. Dit doen we met behulp van een intake met briefing en debriefing, doelgroepanalyse, het vaststellen van een specifiek communicatiedoel en een inventarisatie van de beschikbare kanalen. Als het om huisstijlcomponenten gaat, leggen we de nadruk op de reeds bestaande of het imago en de identiteit van het merk. In bepaalde omstandigheden dient een brainstorm met live illustratie als de beste basis voor het maken van grafisch ontwerp.

We doen dit bijvoorbeeld vaak bij het kiezen van een illustratiestijl of bij het maken van een infographic. Onze illustrator levert live illustraties terwijl de consument het onderwerp bespreekt met of zonder zijn collega’s. Dit kan offline of online via een gemeenschappelijk scherm. Zo ziet de koper meteen hoe zijn of haar verhaal visueel wordt vertaald.

Als grafisch ontwerpbureau kunnen we gemakkelijk conceptualiseren omdat we in wezen met de hand illustreren. Dit geeft de klant een optie en, nog belangrijker, de mogelijkheid om specifiek commentaar te geven op de suggesties die we doen. Overweeg een infographic, flyer of illustratie als stijl- of conceptvoorbeeld. Bij PDF-publicaties bieden we vaak een voorbeeldversie aan van de meest cruciale elementen, waaronder het voorblad, de hoofdstukpagina en een pagina met tekst en foto’s.

Tijdens het ontwikkelproces betrekken we ook de klant. Zo scheppen we duidelijke verwachtingen en vermijden we onaangename verassingen vlak voor de deadline.

Visualindustries, helpt je bij het verhelderen van je boodschap.

Als grafisch ontwerpstudio streven we ernaar om helderende en visueel aantrekkelijke ontwerpen te maken. We versterken je merk d.m.v. grafisch ontwerp zodat je boodschap krachtig overkomt en er gelijkertijd tof uitziet. Wij adviseren je graag welk grafisch ontwerp het beste past bij je communicatie vraag. . Neem contact op, dan helpen we je graag verder.