ANIMATIE DIENSTEN
WAAR KAN IK JE MEE HELPEN?

Visualindustries helpt en ondersteunt merken en bureaus op het gebied van van illustratie, animatie en motion graphics.

Ik ondersteun bij alle stappen in het proces voor het maken van een illustratie of animatie. Graag ben ik je partner bij de productie van je project. Van begin tot eind of enkel bij de ondersteuning van een een bepaalde fase. Een opdracht is niet snel te groot aangezien ik veel samenwerk met freelance experts. Van copywriters tot voice-over acteurs. Wat de omstandigheden ook zijn, I’ve got your back!

.

 • Concept & Story ontwikkeling
 • Scriptwriting
 • Storyboarding
 • Style & Visual design
 • Voiceover & Sound design
 • Animation
 • Finalization & polish

ILLUSTRATIE- EN ANIMATIEDIENSTEN
VOOR BUREAUS

Hoe ziet een samenwerking met Visualindustries eruit?

Op basis van een verkenningsgesprek (want iedere klant en opdracht is immers uniek), probeer ik je wensen te verzamelen en onderzoek ik in welke fase je project zich bevindt. Flexibiliteit is het sleutelwoord om samen je project naadloos in je workflow en planning te integreren.

Hoe de situatie ook is, ik ben er om je te ondersteunen!

 • Advertising agencies
 • Creative agencies
 • Digital marketing agencies
 • PR bedrijven
 • Social media marketeers
 • Branding agencies
 • SEO and AO agencies
 • Design studios

SAMENWERKEN?

Graag help ik je bij het overtuigen van jouw doelgroep.

Neem contact op