Spreek je doelgroep aan met video

Animatie en infographics voor de zorg en welzijn sector. In deze sector draait alles om mensen. Met een infographics of animatie communiceer je rechtstreeks op een toegankelijke en gemakkelijk te begrijpen manier met je doelgroep. Jong en oud! Vertel je boodschap, geef inzicht in procedures of leg uit hoe je bepaalde medicatie moet gebruiken. Visuele communicatie draagt bij aan een meer menselijke benadering van je doelgroep. Of je nu een technologie startup in de zorg bent, een communicatie adviseur van een ziekenhuis of een farmaceut. Wij helpen je graag met het vertellen van je verhaal.

Waarom je animaties & infographics
moet gebruiken in de zorg sector

‘Animaties en infographics zijn de toekomst! Dat is één ding dat zeker is. Ze vallen op en prikkelen. Dit komt o.a. doordat animaties visueel en auditief is, hierdoor zal de kijker de inhoud sneller en beter kunnen onthouden. Soorten zorg animaties die we o.a. maken zijn;  • Educatieve animaties • Social Media Content • Uitleg animaties • Sales & Marketing content

BENIEUWD NAAR WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Waarom visualindustries
als content partner?

Wij zijn jouw content partner. Samen kijken we waar een animatie of infographic het beste past in je content strategie. Eerst willen we alles van je weten. Wij verdiepen ons in de wereld van je doelgroep, het product, dienst of methode en bekijken dan wat binnen je budget de mogelijkheden zijn. Vervolgens creëren we een lange termijn visie en strategie. Op die manier bouwen we samen aan de meest optimale communicatie met je doelgroep.  Een aantal bedrijven en organisaties werkt al op basis van een content partnership. Zij zetten data visualisaties, uitleg animaties, infographics of een praat plaat in om effectief en efficiënt een bepaalde visie toe te lichten, inzicht te geven in processen of uit te leggen hoe bepaalde producten werken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van visualindustries als video partner? Bel of mail ons. Graag vertellen we je meer over de toegevoegde waarde.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!