Een animatie als event opener

Animatie voor evenementen is helemaal HOT! Het gebruik van animatie kan een belangrijke onderdeel zijn van de vormgeving van je evenement. Zo kan je bijvoorbeeld voorafgaand aan een event een aankondiging animatie gebruiken. In deze animatie communiceer je het evenement, de datum en locatie. Je kan ervoor kiezen om een voice-over toe te voegen aan deze animatie. De animaties zijn uiteraard geheel in de stijl met de overige evenement uitingen. De animaties kan je behalve alleen op je website te plaatsen ook bijvoorbeeld inzetten via social media of versturen in een nieuwsbrief.
Opvallen met Animatie voor evenementen! Start je evenement met opvallende een leader. Hierin kan je bijvoorbeeld sprekers, bedrijven of producten aankondigen. Bumpers onderbreken de spreker om het volgende onderwerp aan te kondigen, geeft de mogelijkheid om logo’s van sponsoren in te plaatsen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan bijvoorbeeld:

• Titel animatie
• Event Opener
• Event Bumper

Kortom, zet animatie in tijdens je eerst volgende evenement.

BENIEUWD NAAR WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Waarom visualindustries
als content partner voor je events?

De toegevoegde waarde van visualindustries als content partner bij Animatie voor evenementen is dat we samen een lange termijn visie en strategie voor je kunnen uitrollen. Op die manier kunnen we in co-creatie diverse lesstof ontwikkelen die kennis op een gedegen manier overbrengt. Een aantal bedrijven en organisaties(trainingsinstituten, basis onderwijs, universiteiten, tutorial programma’s, educatieve apps) werkt al op basis van een content partnership.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van visualindustries als content partner? Bel of mail ons. Graag vertellen we je meer over onze toegevoegde waarde.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!